O NAMA

Od osnivanja 1992.godine, BIMBO doo kao porodična kompanija se kroz kontinuirano usavršavanje i razvoj poslovanja specijalizovala za oblasti koje danas predstavljaju osnovne segmente naših aktivnosti.

Uz poštovanje principa integriteta, težimo da obezbedimo održivi rast i razvoj naše kompanije. Nastojimo da našim klijentima, dobavljačima i zaposlenima, kroz otvoren i iskren odnos budemo najpouzdaniji partner, o čemu svedoči i dugoročna saradnja sa mnogim partnerima.

Naše poslovanje je fokusirano na usluge građevinskog inženjeringa i izvođenje građevinskih radova, projektovanje i izvođenje radova u oblasti osvetljenja i podrška službama održavanja kroz isporuku i ugradnju antikliznih traka i ponudu širokog asortimana tehničkog materijala.

Sertifikati

U cilju sprovođenja naše poslovne strategije i ostvarivanja dugoročnih poslovnih ciljeva, u našem svakodnevom poslovanju pridržavamo se osnovnih principa upravljanja menadžmentom kvaliteta, zaštite životne sredine, zaštite ljudskih i radnih prava, bezbednosti na radu, zaštite životne sredine, o čemu svedoče i brojni sertifikati koje posedujemo.