Philips IoT

Signify predstavio nove pakete Philips IoT senzora

Današnje kompanije stalno istražuju nove načine da povećaju produktivnost i zadovoljstvo zaposlenih, a pri tom se fokusiraju na uštedu energije, unapređenu operativnu efikasnost i optimizaciju prostora.

Istraživanja pokazuju značajan uticaj fizičkog radnog mesta na zdravlje zaposlenog, mentalno stanje i emocije. Dobro i kvalitetno osvetljenje može doprineti povećanju produktivnosti zaposlenog čak do 23%.

Čak i kada radite od kuće, način na koji osvetljavate vaš prostor je direktno povezan sa stepenom vaše produktivnosti. Dobro osvetljenje vam može pomoći da održite fokus, budnost i vašu kreativnost na najvišem nivou, dok loše osvetljenje može izazvati glavobolje, naprezanje očiju i manjak motivacije.

Signify, svetski lider u osvetljenju, predstavlja nove pakete Philips IoT senzora koji mogu da prate prisustvo, broj ljudi, temperature (na nivou prostorije i radnog stola), nivo buke, nivoe dnevnog svetla, relativnu vlažnost i imaju opciju Bluetooth konekcije, što pruža mogućnosti pozicioniranja i navigacije u zatvorenom prostoru.

Više o IoT (Internet of things) pročitajte na sajtu na linku:
https://www.lighting.philips.co.in/internet-of-things

Signify Multi Sensors for interact Office
Signify